WELCOME

Time Hotel

Este un hotel nou de 4 stele, fiind situat la o distanță de doar 15 min de la Aeroportul Chișinău și la 10 min de sectorul centru. Hotelul este amplasat în inima parcului “Valea Trandafirilor”, fiind locul preferat de recreere al locuitorilor sectorului Botanica. În apropiere se găsesc Centrele Comerciale ”Jumbo”, ”Atrium”, ”Elat”, ”Shopping Malldova”.

Hotelul dispune de un restaurant italian “Basilico” autentic pentru gurmanzi, precum și un centru SPA modern ce oferă relaxare placută, senzație de confort și o stare de spirit excelentă.

Hotelul vă pune la dispoziție 25 camere, de tip: single, double, twin, lux . Hotelul mai dispune şi de o sală de festivități /conferințe cu o capacitate de 100 de locuri şi oferă posibilităţi de amenajare pentru servirea mesei, pentru spectacole şi alte evenimente festive.

Vă așteptăm în hotelul nostru plin de drag și căldură!


APARTAMENTE

Disponibile

WELLNESS

Spa Center

Centrul SPA își răsfață clienții cu tehnici rafinate de relaxare, acesta cuprinzînd o Salină dotată cu nebulizer, Chez-long-uri încălzite, TV, Tea Bar; Jacuzzi, care poate primi până la 4 maturi simultan.

RESTAURANT

Basilico

Restaurantul Basilico este perfect pentru cei care îndrăgesc gastronomia italiană iar pentru restul bucătăria italiană vă va face inima să tresară și gusturile să vă dea fiori de plăcere.

TIME HOTEL

Conference Hall

Sala de festivități /conferințe cu o capacitate de la 50-150 de locuri şi oferă posibilităţi de amenajare pentru servirea mesei, pentru spectacole şi alte evenimente festive.

TIME HOTEL

Fitness

Sala de fitness este dotată cu tehnologie de ultimă oră și echipamente de calitate.

Acest lucru ne oferă posibilitatea de a rămâne în formă în timp ce călătorim departe de casă.

SERVICII

Aditionale